Angepinnt Aktuelle F1 Bug - Meldung / Current F1 Bug -Report

    • Wichtig

      Aktuelle F3 Bug - Meldung / Current F3 Bug -Report

      Bugs:

      • GENIATECH MyGica USB TV Stick T230 / T220A DVB-T2 Tuner fail - - It's only available on the CPU has 3000 DMIPS above & V4.5 kernel.
      • SMiTH CI + version 1.2 Viaccess and NTV + fails to work - fixed

      Requests:

      • Delation vfdcontrol from meta-formuler - Git - Hub - removed
      • Enable from nandsim module - Git - Hub - - Enabled



      ________________________________________________________________________________________________________________________________________________





      Seit dem letzten Driver Update sind einige Bugs hinzugekommen die einiges komplett aushebeln.
      • Cardreader Probleme - Karten bzw. CI laufen nicht richtig oder gar nicht GEFIXT 27.01.2016
      • Videotext geht nicht - GEFIXT 24.10.2015
      • Einige Daten können nicht korrekt ausgelesen werden ( Skin Spartak Mod- Video/Audio Bit Rate) - GEFIXT 16.05.2016

      Für reibungslosen Betrieb wird bis zum weiteren empfohlen die 4.xx bzw. 5,0 Version der Images zu benutzen, bis die Treiber nicht gefixt werden. Bitte dies berücksichtigen, Vielen Dank.


      PS.

      F3 - Bug Meldungen bitte nur in diesem Thread Melden, Danke.


      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


      Since last Driver Update came miscellaneous Bugs.
      • Cardreader problems - Cards or CI don`t work properly or not at all. FIXED 27.01.2016
      • Teletext don`t work - FIXED 24.10.2015
      • Some data readout don`t work (Skin Spartak Mod- Video/Audio Bit Rate - no function) - FIXED 16.05.2016

      For smooth work, please use for now older Images 4.xx or 5.00 with older drivers. Please consider this, thank you.


      PS.

      F3 - Make your Bug Reports only in this thread, thanks.



      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      Neu: SD-Card Mount mit ATV Image funktioniert jetzt Sehr gut. SD-Karte wird jetzt wie eine Festplatte oder USB-Stick gemountet. 1.11.2015

      New: SD-Card Mount on ATV Image works now very good. SD-Card mount now same like HDD or USB Stick. 1.11.2015

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      Nein, noch nicht! Wenn es soweit ist wird das gepostet!



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      Funzt angeblich aber schon mit den neuen Treibern, schreibt zumindest Captain vom ATV-Team
      http://www.opena.tv
      _______________________________
      Hans

      Achtung: Kein Support über private Nachrichten!
      Amiko Alien 2+, AzBox Me, Golden Interstar XPEED Lx1, Edision Optimuss OS1+, Mut@nt HD1500, Red Eagle Singlebox, Spycat
      TV - Hisense Ulra HD
      Astra 19,2° Unicable-LNB
      Zum Zeitpunkt des Posts war es noch nicht gefixt, wurde erst gestern spät in der Nacht hochgeladen. Heute Morgen bekam ich auch eine Email.



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      Sorry for the English language.
      Bug from many users.
      SD-card It is not determined by the system after loading box.
      Example:
      first user --> five different cards/ten boot --> ten error
      second user --> ten boot -->9 ok/1 error + loading freezes for two minutes
      my formuler1 -->always ok

      Please transmit on the bug manufacturers drivers.



      Edit Sam: Post Moved to proper thread!
      I`m also sorry, but we need more detailed Informations. It`s unclear where the real problem is? Please take some time and write detailed where the problem is and what kind of errors you get. It`s important to get clear Informations, then we can forward the Bug Report to Dev. Team. Thank you.



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      All fine, thank you for Info.



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      Can you please write Image requests into the Image Board you use, i think in your case its PLI? We can here forward and discuss only real driver Bugs from Formuler and his options. For extensions of Images or adjustments are the Image teams directly appropriate and it`s fastest way to get your extension, of course if they want to integrate this option. This request is not Driver depend.

      Only for compare:
      1. ATV Image have option Blinking text on display when you record, its much better indicate then red light. Please try it.
      2. Instead of Blind scan you can always do your search with "Network scan =ON", on this way you get all exist transponders.
      3. With newest ATV Images the SD-Card mount works now perfect. SD-Card will be mounted like HDD or USB Stick.



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      Echt, mit allen anderen auch, seit wann? Es gab keinen neuen Treiberupdate, hilf mir auf die sprünge, wie habt Ihr es hinbekommen?



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      SAM schrieb:

      Can you please write Image requests into the Image Board you use, i think in your case its PLI? We can here forward and discuss only real driver Bugs from Formuler and his options. For extensions of Images or adjustments are the Image teams directly appropriate and it`s fastest way to get your extension, of course if they want to integrate this option. This request is not Driver depend.

      Only for compare:
      1. ATV Image have option Blinking text on display when you record, its much better indicate then red light. Please try it.
      2. Instead of Blind scan you can always do your search with "Network scan =ON", on this way you get all exist transponders.

      Yes,I use openPli image.

      1.record...
      As I understand it is implemented in the formuler3.
      So please do the same for formuler1.
      Or I'm wrong?

      2.Blind scan...
      No,no "Network scan =ON"it is quite another.
      This tool should make binary manufacturer.
      It comes in two types
      DVB-S,example:
      github.com/oe-alliance/oe-alli…lugins/tree/2.3/Blindscan
      DVB-С,example:
      def getCableTransponderData
      github.com/openatv/enigma2/blo…Screens/ScanSetup.py#L275

      They are used by leading manufacturers receivers VU+,Xtrend,DMM and etc.
      This is a business, I think the formuler wants to take its rightful place on the market.
      This is one of the steps in this direction.
      Ok, i will forward your request to the Dev.Team ;)



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules

      SAM schrieb:

      Echt, mit allen anderen auch, seit wann? Es gab keinen neuen Treiberupdate, hilf mir auf die sprünge, wie habt Ihr es hinbekommen?


      Mounten von SD-Karten (MMC) klappt im openhdf eh schon seit vielen Monaten.
      Anfang des Jahres hab ich es erstmal erfolgreich getestet.
      Zwischendurch hab ich nie getestet.
      Bis gestern eben wo es nach wie vor problemlos läuft.
      Meine Boxen: AX 4k HD51 | Formuler F3



      Der normale Mount wo die Karte erkannt wird und Files abspielt funktioniert schon seit einer Ewigkeit, das ist mir auch klar. Hier geht es aber darum das diese direkt wie eine HDD oder USB Stick gemountet wird, überall im System angezeigt wird und das in jedem Image wäre mir jetzt neu. Haben uns bestimmt missverstanden :)



      Keine technischen Fragen per PN - Fragen gehören immer ins Forum!

      No technical questions trough PM - questions belongs always into Board!
      Bitte Forenregeln beachten - Please follow the Board Rules