Box goes black when moving to another wifi/ethernet network

>> Important Information <<

If users still ignore our forum rules and post again portal`s by name and url`s, the thread will be closed, postings deleted and user/s banned.
This is not a support forum for provider/portal related issues! Pleas follow the forum rules.

Thank you for your understanding.
  • When moving my Z8 to a different network (from my house to vacation house, different network), box starts up, finds network, trying to open MOL2 and after 3 sec goes black!

    Even if I turn off MOL, the box goes black.


    Any idea what's the problem and how to fix?

  • What happens after the box goes black? Does the light on the front of the device turn RED?

    Did you try to wake the device up by pressing the power button on the remote?

    Unsolicited PMs for support will be ignored.

    Duplicate support requests to the forums and helpdesk will be ignored.

  • So what happens when you press the power button on the remote to turn the device back on?

    Unsolicited PMs for support will be ignored.

    Duplicate support requests to the forums and helpdesk will be ignored.

  • It turns on again, and the after 3 sec turns off black again :(

    Do a factory reset of your device to see if the issue clears up.


    or,


    Please make a short video of this issue and create a helpdesk ticket so the developers can try to assist you.

    https://support.formuler.tv

    Unsolicited PMs for support will be ignored.

    Duplicate support requests to the forums and helpdesk will be ignored.