After June update still stuck in standby

We asking all new users to read the articles below, before creating their first posting or thread.

  • 4. Instruction Articles

    • Please note, in this forum are only English threads and postings allowed, without any exception!

      Please follow the forum rules, thank you for your understanding.

  • Updated the box with the new June update that was just released and tonight tried to bring it out of standby for the first time since the update but it didn't wake up. Still have the red light of death staring back at me.

  • After new June MOL update yesterday , I lost 5-6 my favorite channels. Are their any way to bring them back ?

    Any help will be appreciated . Thank you.:huh:.

  • After new June MOL update yesterday , I lost 5-6 my favorite channels. Are their any way to bring them back ?

    Any help will be appreciated . Thank you.:huh:.

    Don't hijack other people's threads.

    Read the forum rules.


    If you have a unique issue or question, start your own thread.

    Unsolicited PMs for support will be ignored.

    Duplicate support requests to the forums and helpdesk will be ignored.

  • Updated the box with the new June update that was just released and tonight tried to bring it out of standby for the first time since the update but it didn't wake up. Still have the red light of death staring back at me.


    What was the last app on-screen before you put the box into standby mode?

    Did you have any reminders or recordings scheduled in MYTVOnline?

    Does this happen every time you put the box into standby mode?

    Is the issue easily reproducible?

    What are the steps the reproduce the issue?

    Unsolicited PMs for support will be ignored.

    Duplicate support requests to the forums and helpdesk will be ignored.

  • What was the last app on-screen before you put the box into standby mode?

    Did you have any reminders or recordings scheduled in MYTVOnline?

    Does this happen every time you put the box into standby mode?

    Is the issue easily reproducible?

    What are the steps the reproduce the issue?


    I am using Z7+ , I have this issue as well. After last update, I have reset the box to factory default and configured every thing again


    Last application running was MyTvOnline

    I don't have any scheduled reminder

    No, It does not happen every time.

    I can't say it reproducible as it happened randomly

    There are no steps to reproduce it as it happen randomly


    There is no change I noticed in EPG as well.


    SETTING

    S/W version: v.1.2.28

    S/W revision: r14371

    Build date: 24-04-2018

    Startup application: MyTvOnline


    Channel List Style: Classic

    EPG mode: UTC

    Application Version: v1.09.35.r1724

    HLS start mode: Normal


    Thanks.

  • Add me to the list!


    Never had an issue with standby for 5 months.

    I have 3 boxes and although they have issues - coming out of standby was never one of them.

    Running the previous beta of MOL and I had no issue. Since updating to this public version, 2/3 of my z7+'s have stopped responding in standby

    -----

    What was the last app on-screen before you put the box into standby mode? MOL (has never changed)


    Did you have any reminders or recordings scheduled in MYTVOnline? NONE (don't use recording or timeshift - also have no SDcard, or USB device connected)


    Does this happen every time you put the box into standby mode? NO


    Is the issue easily reproducible? NO - it's a random occurance


    What are the steps the reproduce the issue? Put box in standby - go to sleep for some hours - wake up and power on z7+ - 9/10 times it works


    S/W version: v.1.2.28

    S/W revision: r14371

    Build date: 24-04-2018

    Startup application: MyTvOnline


    Channel List Style: Classic

    EPG mode: NORMAL

    Application Version: v1.09.35.r1724

    HLS start mode: Normal

  • SAM

    Closed the thread.